Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 12:42   #44
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
przeciesz nie chodzi w tibi zeby miec lvl numer 100 w kilka tygodni gry lecz zdobywac go po jakims czasie czerpiac z gry przyjemnosc...
ja np: gram w tibie 2,5 roku i dla mnie dead to nie koniec swiata bulwers na wszystkich na wszystko... i odrabianie strat po deadzie jest sluszne bo bijesz skille 100/100 w 100h i expisz nic ich nie tracac i jeszcze szybko rosna ze jak dobilbys lvl nr 100 to mialbys z 150 sworda/axe/cluba walac hity blisko 500 to byloby juz glupie
Zrob 150 melee na otsie ze skillami x30 to ci pogratuluje. O rl tibii juz nawet nie wspominam.
Cytuj:
ale mówicie o Paladynie że on se "odrobi w czasie expienia" a co knightom nie leci skill podczas expienia?
Knightowi leci na tyle wolno ze nie ma mowy o jakimkolwiek skillowaniu w czasie expa.
Cytuj:
Wlasnie, na kazdym deadzie nauczysz sie operowaniem postaci, jak i dowiesz sie na co jestes narazie za slaby
Dowiem sie jak slaby mam internet, nic wiecej.
Cytuj:
Trudno powiedziec o 2% czego ( calkowitego czasu treningu czy czasu treningu od ostatniego awansu ? ). Jesli calkowitego czasu - tracisz i tak baardzo duzo w stosunku do levelu.
Na pewno jest to 2% od calkowitego czasu treningu od skillu 10.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 07-07-2006 o 12:44.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem