Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 13:40   #7
Woolverin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Imię: Soad_Rox
Profesja: Elite Knight
Świat: Eldorado
Poziom: 8
Skille: 7 ML
Poziom mag.: 7M
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Więc tak:
1. Jak zobaczyłem ile nosicie uh to mnie powaliło. Świat non-pvp jeszcze zrozumiem, bo tam ryzyko jest wiele mniejsze. Ale 51 knight, z: rh, c-armem, k-legami, bohami, demonką, d-lancą i FA na świecie pvp powinien nosić MINIMUM ok. 4 bp uh. Półtora plecaka i wy na Evil Eye'a idziecie? Aż strach pomyśleć ile wzielibyście na Demodrasa.
2. Organizacja była piękna. Palek idzie na blocking, po czym s*******a do partnera ze zlurowanymi DSami, elderami i innymi ścierwami. Powinniście wystepować w jakimś programie Drozdy "Chwila dla debila" bo to co tam odstawialiście to było Śmiechu Warte.
3. Twierdzisz, że jak miałbyś się uhać i gfbkować? Normalnie, nie zauważyłem abyś się leczył co rundę.

Jedyne czego moge wam progratulować to sam fakt że go ubiliście, ale i tak brawo wiedzy o gfb.
1. chodzileś do szkoly? Chociaz do podstawowki? Post wyzej napisalem o uhach Gz umiejetnosci czytania ze zrozumieniem
2.co jaki czas mowilem pallkowi aby po kolei lurowal
3. Tak twierzdze bo ja nei uzywam macro wiec musze miec uha ,,ustawionego" na sobie a jest szansa ze kiedy walnolbym Gfb nie zdazylbym zlapac uha badz mial exhausta
Woolverin jest offline   Odpowiedz z Cytatem