Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 14:56   #2551
adrianeczeqq
Użytkownik Forum

adrianeczeqq's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś
mam 23 sorc z 26mlvl(wiem ze maly) mam p set drag shield wand of plague i wand of comsic energy(ktorego nie moge nosic) no i 2 wand of dragonbreath gdzie expic oprocz soldow
Myśle że folda, mount sterumn, zamek obok ab, katedra, amazon campy kolo carlin i ten kolo venore, jak masz pacc to larvy i odpowiednie poziomy w tombach

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgi666
Jestem 29 sorciem z-nie smiejcie sie- dwudziestymdziewiontymmadziciem gdzie mam expic, bo znudzila mi sie katedra, a exp tam wolno idzie...
kopalnie poziom z guradami-możesz przywolac sobie dla pomocy 1 monka to chyba najlepsze wyjście, zamek obok ab,mount sterumn, jak masz pacc to larvy i scarbay i tomby

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaper2005
Witam znów!

Proszę o pomoc ponieważ właśnie skończyłem skillowanie, i nie zabardzo wiem gdzie mógłbym poexpić (miejsce z duzą ilościa expa i z dużym zyskiem) Narazie nie mam PACC.

Knight, 26 Level, Skille: 70/70

Eq: Crusader Helmet, Knight Armor, Plate legs, Bright Sword, Dragon Shield.

W odpowiedzi bardzo proszę o zacytowanie mnie...
myśle że już sam bedziesz musial sobie wybrac najbradziej tobie odpowiadajace--katedra, wszelakie amazon campy, zamek obok ab, mount sterumn, soldy i pojedyncze gurady, jak masz pacc to cyclopolis, scaraby i larvy, dworce i załatw sobie gsa bedziesz szybciej expic

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShinjiIkari
Gdzie mogę expić Druidem na 18 lvl i 17 mlvl, eq:soldier helmet, p-set, dwarven shield, moonlight rod, leather bootsy, czasem bp hmm?
Czasami chodzę z blokerem(knight 26 lvl 54/51, eq:soldier helmet, g-armor,k-legs,medusa shield, bright sword,leather bootsy, 4 mlvl)
Pacca brak...
I gzie można by było przy okazji zarobić...brak kasy na runy i różdzke-.-
mysle ze to co kołbaś soldy też, a bloker z takimi skilami tyo moze ewentulanie patrzec jak expisz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Czy dam radę ze skillami 45 - 40 knigt ( 3 mlvl) expić w Amazon Camp. Chodzi mi głónie o tereny związane z questem bo nie wiem czy poradze sobie z witchami.

I jakby ktoś mógł doradzić gdzie jeszcze moge expić to byłbym wdzięczny.
Poradzisz sobie ale z takimi skilami to bedzie ci sie przyjemnie expilo tyylko w kopalniach na -1 i -2 lepiej wyskiluj przynajmniej 60 bo na 40 lv takie skille to wstyd
adrianeczeqq jest offline   Odpowiedz z Cytatem