Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 16:38   #1641
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

@arek

Mówiłem wiele wrazy jak było. Nie wiem co mówił im, czy że ide ich zabić czy cos innego. Jesli powiedzial,ze tak mowilem to klamal. Poszedlem do nich jak zawsze do polakow bo lubie gadac z wszystkimi. Nie powiedzieli slowa, przesuneli mnie i zabili. Nawet sie nie bronilem bo do konca nie wiezylem ze mozna zabic kogos bez niczego. Od br bym sie spodziewal ale nie od goscia co 5 minut wczesniej proponowal w depo Thais mi abysmy razem zmienili swiat.
Nie bylo zadnych pytan ani rozmow, zabili postac i tyle.

Wczoraj wiekszosc polakow pokazala ze potrafi sie dogadac, ze mozliwa jednak jest przyjazn w grze i mozna byc uczciwym. Niestety nie wszyscy ale ogromna wiekszosc. I za to was szanuje.

Postanowilem ze zakoncze gre. Nie chodzi o deda ale wlasnie o to ze ludzie (ta mniejsza czesc) sa falszywi i klamliwi. Fantom blokowal dzis Dawa wczoraj Rekina. Pewnie chcialby to ubilby ale bardzo mnie to rozczarowalo Nie chce grac tam gdzie nawet kolega moze zabic.

Naprawde swietnie sie bawilem z wami przez ten rok. Teraz pojde sobie na nonpvp i tam bede gral. Nie wiem czy spotkam tak fajnych ludzi jak tu ale mysle ze warto sprobowac.

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za wczoraj i ogolnie za swietna zabawe

Pozdrawiam
ps. Legolas, bedzie zalatwione, nie klamalem nigdy i nie kradlem wiec z tego tez sie wywiaze

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.