Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 19:07   #5
Exatic
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Knight
Gildia: Alive
Świat: Fortera
Poziom: 52
Domyślny

ad. 1. Raczej 3 necro nie jest dużym wyzwaniem. Jeżeli jesteś doświadczonym sorciem. Ja swoim 48 Elderem z 55 mlvl jak poszedłem 1 raz to padłem. Nie z powodu 3 necro które wziąłem na klate lecz z tego, że ostatnie necro zaczęło uciekać do wejścia do cave a tam demon szkielety, ghosty, exhusted i died

ad. 2. GFB nie będzie potrzebne. To znaczy cały BP. Zabierz ze sobą kilka runek na wszelki wypadek. HMMy zabierz, w szczególności na demon szkieleta który się respi między dwoma respownami, również jak by się zrespiło więcej necro warto użyć HMM w celu szybszego zabicia i nie narażania siebie na śmierć.

ad. 3. Obawiam się, że nie starczy 5 BP na lvl. Ale staraj się zabrać jak najwięcej mf. Mana to Twój priorytet

ad. 4. Exp nie jest może rewelacyjny ale wiemy po co tam ludzie chodzą

ad. 5. Z necro jest bardzo różnie. Raz jak byłem to od razu w 5 necro były BOH. Innego dnia przesiedziałem cały dzień i jedyną rzeczą był turban, kilka scale armów i 400gp

ad. 6. Niewidka, Utani Gran Hur i jesteś na miejscu.

Reasumując musisz być bardzo ostrożny podczas 1 wchodzenia na resp jak jest full. Najlepiej jak by poszedł tam ktoś z Tobą i Cie zabrowadził i pomógł wybić pierwsze dwa i pierwsze trzy necro. Resp. Raz wchodzę do i nie ma nic, nie ma nic, nie ma nic a potem od razu się respią dwa. Nie są takie straszne, max hity jakie we mnie szły ~90. Czy koszta się zwrócą? Jak już wspominałem raz wszedłem i od razu butki, następnym razem 10k włożyłem na 3h i nic. Oczywiście bije je też z hmm żeby szybko, więcej zabić = większy exp.

Mam nadzieję, że troche pomogłem. Pozdrawiam i powodzenia
Exatic jest offline   Odpowiedz z Cytatem