Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 18:50   #124
Ssreb
Użytkownik Forum

Ssreb's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
Świat: Obsidia
Ssreb ma numer GG 1319509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol
no wybacz maggus ale ale jak na jakims swoim filmiku z tarrtaro wyzywacie mnie od "kobieta lekkich obyczajów~ kiroya" to wybacz.....
nie jestem kobieta lekkich obyczajów~ a tym bardziej kiroya...
dlatego nie obraz sie jak powiem ze nie jestes osoba ktora mozna szanowac, a do tego dolozyc sobie pkowanie bo nie lubisz ng... z niewiadomych nam przyczyn... a teraz wymyslasz ze anga chcesz zabic za jakas malo pewnie wazna klotnie, ktora dotyczy raxa....
jest dosc dziecinne podejcie...

a co do twojego tylka ;] to nie mnie hakneli.... tylko ciebie. ja jakos nigdy nie mialam problemow z ludzmi. no na poczatku tylko z kiroykiem klocilam sie o wszystko i o nic ;p ale kto sie czubi ten sie lubi... odwrocilo sie nam troche.. a ty? dostales od ryby postac i zniszczyles dobre mienie.. to chyba cos oznacza
Jakie mienie? o ja zal mi ciebie..dostalem maggusa tylko po to zeby zabijac a nie zeby expic -.- kupilem na niego pacca na "WAR" a po przegranej wojnie zaczelismy pkowac z tartarro bo azared dal mu payment nie wiadomo za co (miedzy innymi dlatego nienawidze NG) a Angatevon wydawal mi sie mily ale za zabicie mojego brata (i twojego kolegi z gildi) za glupia klutnie? bede was dalej lubil ale 1st anga za to zaplaci elo i pierdol juz na forum glupot bo nie chce mi sie odpisywac
16:38 Kleyton: SELLING BP P LEGS 5K !
Ssreb jest offline