Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Oprycznik
Dobra, dla mnie Tibia nie jest realna. Weź sobie młotek rozwal ściane albo siekiere rozwal drzwi. Rozwiązanie mże być równie absurdalne  jak ktoś chce to niech sobie nad tym siedzi siedzi i siedzi bo ja nie mam ochoty  . I tak nie uzyska żadnej nagrody bo ludzie patrzą sobie na rozwiązanie a co ich opchodzi autor. Ale dla dobra wspólnego  jak ktoś lubi albo chce się w agenta zabawić to proszę.  .
Ale ludzie mają zero szacunku jak ktos chce to niech se szuka ale i tak bedzie gowno z tego mial. DSL
Ja tam się tym nie interesuje 
|
To po co piszesz? Po co zaśmiecasz topic? Po co Spamujesz? Mordka na kłutkę i nie wypowiadaj się jeśli nie masz nic do powiedzenia.
A może ktoś kto kiedyś wykryje jakiegoś mega buga dostanie od Godów jakiegoś teleporta do skarbca?

Jak dla mnie nie możliwe jest żeby tam się dało wejść, a może jak się wejdzie jakoś z odpowiedniej strony jest wejście i bramka lvlowa np. dla 300+? Quest na zdobycie ładnego eq za taki lvl(normalnie 2 Anni~

) Niestety my zwykli gracze możemy jedynie gdybać chyba że ktoś znajdzie jakąś zapomnianą bibliotekę krasnoludów w której jest opisane jak tam wejść.