Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ssreb
Jakie mienie? o ja zal mi ciebie..dostalem maggusa tylko po to zeby zabijac a nie zeby expic -.- kupilem na niego pacca na "WAR" a po przegranej wojnie zaczelismy pkowac z tartarro bo azared dal mu payment nie wiadomo za co (miedzy innymi dlatego nienawidze NG) a Angatevon wydawal mi sie mily ale za zabicie mojego brata (i twojego kolegi z gildi) za glupia klutnie? bede was dalej lubil ale 1st anga za to zaplaci  elo i rzodkiewka jest super juz na forum glupot bo nie chce mi sie odpisywac
|
Dzisiaj rozmawialem dosc dlugo o ewentualnym powrocie Raxia bez jakichkolwiek paymentow, wlasciwie chcialem mu odpuscic bo nie jestem pamietliwy ale ja tak sie sprawy maja ...to Raxiu na dzien dzisiejszy ma hunta na zawsze.Gowniarzy bede tepic ich wlasna bronia, bede ich poprostu zabijac jak sie nadazy okazja

Wogole po co te wszytskie obelgi, tacy jak ty robia chlew z tego forumi, z calej tibi. Mowisz Muator?A czy ja jestem Muator ?
Nie wiem jak u ciebie z "exivovaniem" ale jak cos znajdziesz mnie na dragon lair w venore,w Tombach , na hydrach i czasem w "hero cave" na edron wiec jak taki kozak jestes to zapraszam. Tylko potem nie placz na forum ze zabilem towja ciotke, wujka czy babcie

i ze za to zaplace.