Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 22:09   #58
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Ajajaj. ;-)

Staruszki z Nas i Was już! Większość starej ekipy wyrosła z Tibii i na forum też im się wchodzić nie chce,. A szkoda! Pamiętam jak miło się wchodziło na to niebieskie forum i (nie ukrywam) goniło się Doba o ilość postów! :-p
Ale to początki... Później było już o wiele lepiej, milej; rodzinniej,. :-) Kilka fajnych akcji na pewno złączyło tą garstkę. Heh,. Pamiętacie Royal Members? Ahhh,. ! Do dziś kilka znajomości pozostało,. A w tym jedna naprawdę spora - ah, Krzysiu (Gewof)! ;D Poznaliśmy się właśnie przez tibia.pl - przez forum. I do dziś często się widujemy i wychodzimy na jakieś piwo.

Ok,. koniec tych wspomnień! Dziękuję tibia.pl,. dziękuję wszystkim.
<nostalgia>

P.S. Gratluję zwycięzcom kokursu!
P.S.2. Adaś, jeszcze się na mnie denerwujesz?
hehe.
Pamiętam stare tibia.pl
niebiesko białe z 2 odwórconymi do siebie plecami kolesiami jako outfity ^^
To był niesamowite czasy ^^
Muszę przyznać że tibia.pl posiadała wtedy naprawde wspaniałych userów (których dziś pośród nas już nie ma)
Yogi (modek), kotomaniak, bobrecjusz, Gewof i superman który miał w avku zielonego goblina czy gremlina i cały czas mylił się z pewnym modkiem... I wielu innych.
Oraz tych którzy razem z tibia.pl są do dzisiaj jak choćby Gonzek ^^
Pamiętam że byłem jedynym userem który sieidzał na 3 upomnieniach
ale nawet wtedy tibia.pl mnie nie zbanowała - za co jej szczerze dziękuję.
Chciałbym tlyko powiedzieć że to forum mnie wychowało - z wręcz wzorowego noobka powoli uczyłem się tego co powiniene robić każdy sensowny user.
Mimo ze moje zachowanie spowodowało nienawiść od wielu osób - chciałbym podziękwoać całemu tibia.pl za to że mnie wychowała - odwaliliście kawał dobrej roboty chłopaki ^^'
Trwajcie jak najdłużej - i uczcie zachowania wielu noobków jak mnie uczyliście.
Dziękuję wam za te wspaniałe trzy lata (n 2 lata i 20 miesiecy ) które mogłem z wami spędzić
Trzymajcie się dzielnie!
I trwajcie jak najdłużej
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 07-07-2006 o 22:14.
eerion jest offline