No to jedziem z koksem.
1. Zalezy jak to bedziesz robic. Mozesz za pierwszym razem wpasc na hama walic z GFB a potem nie dopuscic do tego zeby sie odrespily wszystkie, tylko chodzic na okraglo z jednego miejsca na drugie. Jak szybko sie beda respic to juz zalezy od liczby graczy w danej chwili na serwerze ( im jest wieksza tym szybszy resp).
2. GFB sie moga przydac szczegolnie na pierwszy resp, ale i pozniej mozesz sie wspomagac czasami jak sie zrobi goraco. HMM tez mozna wziasc z bp czy tam 2, czy to na ds'y co sie tam respia czy to w necrosa postrzelac, ogolnie moga sie przydac.
3. Zalezy jak bedziesz mordowal te "niewinne" stworzenia

Mozesz je bic ds'ami i z rozdzki, z samych ds'ow (nie oplaca sie lekko wg mnie), albo z ds'ow z rodzki i z exori vis. Jak sie idzie domyslec ostatni warjant pochlania najwieksza ilsoc manasow, ale jest on najszybszy i najbardziej ryzykowny.
4. Ja tam wyciagalem czasmi po 40k/h, co jest chyba nienajgorzej, ale bilem nie tylko necro ale prawie caly resp co tam jest...
5. To juz zalezy od szczescia. Sa ludzie co wylootuja w 2h 2 pary boszkow, a sa tacy co w 3 dni nie wyciagna nic. Trzeba miec szczescie poprostu.
6. Na niewidce przejdziesz bezproblemowo bo tylko ghoule Cie tam widza, a one nie stanowia duzego zagrozenia.
Mam nadzieje ze pomoglem. Huh ale sie rozpisalem.