Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2006, 23:15   #1658
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

Mnie szczerze mówiąc jast to naprawde obojętne ponieważ:
1. Jeśli idzemy na nowy server trzeba się liczyć z tym że tylko Pacc albo juz od niedawna Facc mogą śmigać po servie i jak najszybciej trzeba level bić
2.Jeśli na jakimś mamy plecy albo tanie podstawowe eq to bardzo chętnie
3.Jeśli server jest zaludniony br to nie mamy tam czego szukać
Podsumowanie:
Trzeba poszukać jakiegoś serwa gdzie jest mało high-lev i nie jest zdominowany przez br oczywiście można też wybrać no-pvp (Astera-Usa za dużo high-leveli, Calmera za dużo hight-leveli ponad 200lev, Celesta to samo co wyżej tylko bez 200 leveli,Guardia-tutaj już nie ma tak wysokich leveli i mozna by cos zdziałeać) oczywiście są też pvp-enf (tutaj nikomu nie trzeba tłumaczyc co to oznacza i że nie mamy szans dlaczego pvp-enf odpadają i na samym końcu zostają nam pvp czyli m.in takie jak Fortera Danubia itp jak ktoś chce to moge sie pofatygować i napisać gdzie kto na jakim servie jest the best i jego level ale szczerze mówiąc to sami równie dobrze możecie sobie zobaczyć.
Ja mogę zostać albo iść z wami. Prawda każy poświęcił czas na swoją postać na Silverze ale skoro każdy ma mieć hunta jak dobije 70 albo lepsze skile to ja prawde mówiąc mam to w dupie ale można popekować 4fun
Omo jest offline