To ja legolas/Markizek
Ostatnio dostalem bana za nicka na forum <lol2>
nie mialem ochoty zakladac 5(?) konta ale po przeczytaniu tego zrobielm na szybko maila i konto(nie mialem pomyslu na nicka)
Jesli planujecie odejsc z silvery to zapraszam na harmonie(non pvp) mam juz tam 25 ms z 29 mlev :>.
Niech nikt niemowi ze tam nooby, bo one sa wszedzie a to ze jest tam masa polakow to wiadomo ze po rooku chodza nooby z nickami np."r***** barbie az sie zgarbi" itp i dra sie ze jestes c***** to normalka =]
Leo postanowilem sobie wejsc na silverke na alegro(ale ja mam nosa) i zobaczylem 69 ek.... wiedzialem ze to ty jesli selujesz charam. Jesli chcesz przejsc na non pvp to zapraszam cie na harmonie, mowie ze bedzie super =]
Co do furory to sie zgodze z seba polacy tam rzadza to benda nas pl huncic(moze mniej ale...) a an silv br =]
Chyba sie 1 raz zgadzam z fantomem ze od na poczatku sie glupio gra na innym serv ale jak sie wbije 20 lev+ to chec jest duza =]
Co do fantoma no coz..... <przemilcze to> <30 znakow>
Jesli jestes takim super wy******* w kosmos graczem i znasz dobrze pvp to czemu nie udalo ci sie 2 razy mnie zabic(przeciez ja big noob...).
Wiec zapraszam na Harmonie i mowie ze bendzie super =]
EDIT: Dzisiaj byla inzwazja orcow na thais i lootniecie b-robe bardzo mi poprawilo humor =]
Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-07-2006 o 00:20.
|