Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Archond
Ten pomysł zrodził sie w mojej głowie dziś rano gdy wstałem wczesnym rankiem. Na Kyrze nudno, nic ciekawego sie nie dzieje. Chciałbym zorganizować 3 bitwy dla lvli od 14 do 20. Zrobiło by się 2 gildie na czas tych 3 bitew. Gildie o nazwach. Black Team & White Team. Ja jako posiadacz Premmium Account mogłbym być liderem jednej z nich. Wiem że już kiedyś coś takiego było na kyrze ale to byłe same 8 lvle i nie bylo za ciekawie. Myśle ze w kazdej gildii powinni byc po 20 członków; 5 knightów, 5 sorców, 5 palladynów i 5 druidów. Tylko Vice oczywiscie muszą być Pacc. 1 bitwa miała by miejsce na drodze z Thais do Venore. 2 bitwa toczyła by sie u bram Ab'dendriel a 3-ostatnia na dwarf brigde koło Kazordoon. Obserwatorzy ubrali by sie na załóżmy żółto i nie wcinali by sie w bitwę.
Proszę o komentarze co wy gracze Kyry o tym sądzicie i czy to by wypaliło i kto chciałby brać w takim czymś udział. Zwyciezca większej ilości bitew nie dostał by żadnej nagrody bo po co? To dla samej satysfakcji.
~~COMMENT~~
Archond
|
Hmm, to powodzenia... trafi sie jakis debil na 40~ lvlu, i zacznie bic z gfb -.-