Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2004, 20:23   #286
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Gracie dla skilli czy dla zabawy ??
Moim zdaniem ocenianie kogoś po skillach nie ma zupełnie sensu.
Kto waszym zdaniem jest lepszym graczem
Bubble - lvl 189 - skille 100/89
czy ..
Ekis - lvl 86 - skille 101/99
Skille ważniejsze czy fajny level ?? Bubble jest kiepska bo ma "tylko" takie skille jak na swój level ??
Te wasze wszystkie wyliczenia, że na levelu xx powinno się mieć skille yy nie mają najmniejszego sensu. Ciekawe czy gdy zaliczenie jednego adv skilla będzie wam zajmowało tydzień i więcej - czas potrzebny na zrobienie kilku leveli - dalej będziecie z taką chęcią trenować. Zanim zacznie się grać trzeba sobie postawić pytanie .. "gram czy trenuję, chcę mieć najlepsze skille na serwerze czy chce grać i mieć dobrą zabawę ??".
Aversin - Knight - level 60 - magic level 6 - skills 83/82 - Secura

BTW
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Fanfi
Gremlin Czy ja napidalem ze wogle nie expujesz napisalem ze wiekszczasc wolnego czasu poswiecasz na trening
Wolny czas to moze byc czas robienia runow (lub tez przerwy pomiedzi expowaniem)
Jeżeli dobrze umiem czytać to temat brzmi: "skille knighta. " ... z tego co mi wiadomo knight nie posiada umiejętności robienia runek, więc ich robienie podczas treningu może być dość kłopotliwe
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem