Cytuj:

| 

Oryginalnie napisane przez Iroz Heigo

chlopie puknij sie w łeb knight na 23 lev z dosyc dobrym eq rozwala 2 zerki bez straty 200 hp na skillach 48/45 . A tak pozatym to moj kumpel z p setem paladyn na 13 lvlu rozwal wild warriory na skillach 30/20 
kinght na 20 lev bije best solo z beho ja osobiscie cycka rozwalalem na 18 lev :/aha i mino guard to bylo moje best solo na 17 lev 
:/ nastepnnym razem rozmysl to zanim cokolwiek napiszesz 

| 

może i jest tu pare nieścisłosći ale 
1. zauważ że post jest jeszcze sprzed grudniowego update 2003 skad wiesz jak wtedy wyglądała tibia
2.Nawet cytowac nie umiesz
3.przy takich skilach nawet przy zawlistym eq i gsie leci na 1 zerka czasem wiecej hp
4.czy widziales jak on zabil te zerki bo ja nie wiem czy mozna spotkac gdzies 2 zerki same mozee na orc fortress a on tam chyba nie byl
5.on mówi o expieniu na ww ale współczuje twojemu kumlowi uzerania sie  z ww kilka dobrych minut
6.o beho tam nic nie pisze
7. miedzy 17 lv a 18 jest taka roznica jak miedzy 17 a 18gp
8.nom co do cycka jest tu niezgodnosc
9. nastepnym razem ty pomysl zanim cos napiszesz
	Cytuj:

| 

Oryginalnie napisane przez witekr77

no to i ja zapytam o ta rzecz 
gdzie expic ,do jakiego lvl , i co potem: 
knight 
72/68[rosna codziennie] 
lvl 31 
eq : warrior helmet . k-arm . medusa shield . skull staff/war hammer . p-legi  
wiem ze eq do d*** ale to refugia:/ 
za kilka dni pacc wiec wiecie to tez uwzglednijcie 
chodzi o duzo kasy ,malo uh 

| 

mysle za na teraz to mozesz popatrzec na moją odpowiedz do kopera2005(str256) odnośnie daelszego expienia to lv 40+ skille minimum 75 najlepiej 80 i lecisz scaraby na -3 albo gurady albo cycye na poh z uwagą na gsy albo cyclopolis razem z guradami