Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bofedojo
Axe rulezz! Jak gram moim kumplem, ktory uzywa axe to jest spx! Wogule fajnie wygladaja 8) . Wyzyna ostro takich batow nie dostaje i jest spx, a jak moj druid uzywa swordow to musze zawsze czekac az zabije cos... Nie mowcie ze axe ma malo defa, bo jak sie wbilem na test servie na goscia, ktory mial f-axe to wyzynal wszystkich jak chcial, a jaemu nikt nie mogl podskoczyc (no oczywiscie to tez byla wina jego nice stuffu). Jesli chodzi o ice rapier to nawet nie ma co go uzywac jest zupelnie bezuzyteczny... I nie macie szans na zdobycie Magic longsworda, Magic sworda lub Warlord sworda... AXE RULEZZ!!! [IMG]C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\M5WVOTUD\stonecutter_axe[1].gif[/IMG]
[IMG]C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\ODUJ8PMR\guardian_halberd[1].gif[/IMG] Jesli trenowales juz axe to nie ma co zmieniac broni... [IMG]C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\HUPSJKEI\dragon_lance[1].gif[/IMG]
|
1. Gram moim kumplem... Sharujesz?
2. Facet druidowi to ten sword raczej po to zeby nie dostawać w dupe, poza tym mowimy tu raczej o broni dla knighta wiec gowno nas obchodzi twoj druid a knight kolegi to jak porównywać wóz z sianem do karety...
3. Real test server? Wątpie że mogles sie na rl test serwie wbić na kogoś - te same passy co w rl...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Zeneq
powiem tylko tak ze ja wybralem axe poniewaz sa tanie i dobre!! ja gram na amerze
-fire axe (15k)
-dragon lance (20k)
w sumie 35k
-bright sword (30k)
-giant sword (40k)
w sumie 70k
70k - 35k = 25k
czyli z tego prostego oblizcenia wynika ze jesli kupisz sobie axe to zamiast grac swordami kupisz sobie k-seta + jakas tarcze a zeby miec jakiegos lepszego sworda (patrz magic long sword)to trzeba ostro kasy wydac wiec jush lepiej grac axe!!
takie jest moje zdanie ale niemusisz sie z nim zgadzac
8)
|
1. Gz matematyki zawsze bylem pewien ze to 35 no trudno czlowiek raz sie myli.
2. Poza tym skad ty u diabla wytrzasnales takie ceny =/
bs to +/- 20k (u mnie obecnie bs kupi za 15k...)
gs po okolo 3 miesiacach nawet na new serwie spada do ~20-25k
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightmare Knight
Wielu ludzi któży rozpoczynają swą przygode Ryckiem mają dyleamt wyboru rodzaju broni..jak na ironie wcale nie ma z czego wybierac.. tylko 3 rodzaje broni
Club- rozwoj w tym kieronku nie wróży nic dobrego (moze zmieni sie cos po nadchodzącym update),wybierany najcześciej z powodu swojej ceny i ogolnej , łatwej dostępnosci...używanie tego rodzaju broni ma sens tylko na nowych serverach (warhhamer wypadjacy ze słąbego wild warriora kusi wielu),leczi i tak potem poleca sie przejscie na bron innej klasy(axe lub sword)
Axe-B.wysoki atac tej kasy broni jest jej głowną zaletom, jest tez łatwiej dostępna od swojego głownego konkurenta (swordow)...rownierz ich ceny sa niższe .....
SWord-najliczniejszy i najpopularniejszy rodzaj broni dal rycerza...doskonały stosunek ataku do defa przekonuje wielu do tego gatunku broni , niekiedy odstrasza ich cena......ale tanio tez mozna miec dobry mieczyk ;] cean fs-a zaczela spadac radykalnie od kiedy pojwail sie bs i juz teraz na niektorych serverach mozemy kópic go za 3-4k.. silnom pozycje swordow na rynku wyrobil bs .. Bright Sword jego dskonale statystyki atc.36 def.30 wielu mówi ze to doskonała bron do blokowania silnych potowrow (hero/bk/ i inne)wielu z tego powodu i ze swojej glopoty przezucili sie na swordy posiadajac dobre skille axe ( znam takiego jednego co sie przezucil jak maial 77 axa  teraz am 92 sworda i sie wozi  )ja na swordy przezcuilem sie majac 82 cluba i zaloje ze tak pozno bo train cluba do wysokich skilli to jkas paranoja  ..
|
Gratuluję panu ortografii, każdy robi błędy, ale nie w "uje"
Pozatym ktos tam mówił ze Ice rapier sux? A co to niby leci w 90 przypadkach na 100 podczas wojny/blokera na annihilatorze?
hero bk silne potwory humm to jeszcze nic w porównaniu z takim demonem? Wrl? A co do wrl co to za różnica w czym bloczysz... Wrl wali 90% obrazen z magii (moze wiecej moze mniej ...) wiec mozesz nawet tam w clubie pojsc i bedziesz obrazenia takie same zbieral.
Doszedlem do polowy topica i mam dosc jak bede mial wiecej czasu to przeczytam