Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Defroy
To się uśmiałem.. Serio polewke z was mam i będe mieć.Nie wiem kiedy mieliście ze mnie polewke ,mi o tym nic nie wiadomo.Ale wogóle to potrafią tylko polacy w trąciliście się do wojny ,która wam nie była potrzebna i którą ofc przegraliście.Po jakiego grzyba nie wiem , jeszcze z czego co pamietam połowa miała dedy od Xer~ i Mizerona z was.A tak wogóle to wasze pouwielbiam jeść bananyane historyjki ,że ja liże dupe
Tetro~ , nawet go nie znałem ,a to twój Sokul kumpel wydał na ciebie wyrok ;p.
@ Sokul pytanie za 100pkt. Czemu doszłeś do "Dancing Shadows"?
Sokul : Bo Defroy mnie hunted
Może tak nie było 
I tak w tej wojnie chciałem być neutralny ,ale z gildi nie odchodzi się od tak i jest się znią do końca.I nie płaci się ,tylko ciągnie się do końca ,tak jak to całe "Dancing Shadows" płaciło oprócz Miz~ i Xer~.AbY pózniej sobie popekować lolx2
PS:Jeśli piszecie to kończcie swoią myśl bo cieżko jest zrozumieć wypowiedż typu np.On liże dupe tetrowi muhahah ,ale była z ciebie polewa muahah.I radze wam przestudiować słowo "noob" napewno tam każdy z was się zmieści.Takimi słowami kończe moją wypowiedż.Dzięki wam polska schodzi na PsY?
|
Czlowieku ty w ogole widzisz co pierdolisz? Kto z ds placil komukolwiek rotflmao i w ogole jaki z tym zwiazek ma miz~albo xer~? Czlowieku ds powstalo jak ich na tym serwie juz dawno nie bylo, ty masz chyba cos z glowa, mielibysmy placic za to ze chcemy popkowac, ty widzisz czlowieku co ty piszesz? Widze, ze poziom desperacji w twojej malej glowce doszedl do maximum.. I nie obchodzi mnie czy lizales dupe komukolwiek, nie interesuje sie forumowymi flamerami. I nie bede mowil dzieki komu polska schodzi na psy, nam sie udalo przynajmniej cos osiagnac, a padalismy bo mielismy wyjebane w chary, tak ciezko to zrozumiec?! Czy wy naprawde macie jakies problemy z mysleniem, macie jakies male mozgi?! A co ty zrobiles? Napierdoliles glupot wzietych niewiadomo skad na forum i poszedles zadowolony wpizdu, burn in hell, chicken!
Powiem Wam coś w tajemnicy...
NIECH ŻYJE ODBYT !!