Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez dressu
Demi cos mi sie zdaje ze juz nic nie zdolacie zrobic , hwl ma przerazajaca przewage nad wami a wy nic nie mozecie zrobic , nawet polacy wychodza z gildii(chociaz wiadomo bylo od poczatku ze tak zrobia) a konda i inni w ogole nie graja. Do tego dochodza haki venezuelczykow , wszystko sie wam sypie :/
Musisz zaczac dzialac szybko bo potem bedzie za pozno , polacy odchodza bo nic sie nie dzieje w tej gildii
Co ty na to Demi na odejscie Rumcia , Jeffreya i innych (to sa najwieksi tchorze) , jak to traktujesz jako zdrade , bez honoru ?
aha btw. kto slyszal plotke ze Konda haknal Van hellsinghsa?
|
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko