Temat: Podpisy...
Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2006, 14:18   #5
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Sory, Dwim, pozwolę sobie dopowiedzieć coś, jako że sprawa mnie dotyczy.

@=eQQ=:
1. Jakie jest Twoje poprzednie konto? Bo w ten sposób nic się nie załatwi. Czekam na pw.
2. Nikt jeszcze ode mnie nie dostał bana za przekroczone wielkości obrazków. Za pierwszym razem daję 1pkt + kasacja podpisu. Jeśli ktoś dalej wrzuca do podpisu za dużo, daję 3 pkt + kasacja podpisu. A jak ktoś regularnie to olewa i znowu daje do podpisu za dużo, dostaje 6 pkt. Tak więc dopiero za 3 razem uzbiera się na bana. Oczywiście, nie jest to równoznaczne z "banem za zbyt duży obrazek". Tak samo, jak ktoś ma 9 pkt i dostanie np. 3 pkt za spam, czy to to też jest "ban za spam"? Jak nazbierało się tyle punktów, to sam sobie jesteś winien.
3. Zawsze staram się odpowiadać na PW, więc dziwi mnie to stwierdzenie o ignorowaniu. Chyba, że bluzgałeś, to wtedy może tak było.
4. Co do dawania banów i ostrzeżeń innym użytkownikom: pilnuj własnego nosa. Nie Ty mnie rozliczasz z mojej pracy. Przestrzegaj regulaminu i patrz na siebie.
5. Jak powiedział Dwim, dużo lepiej załatwiać takie sprawy na PW, ale tutaj publicznie chciałem napisać, jak wygląda sprawa upomnień za przekraczanie limitów w synaturze (przynajmniej jeśli chodzi o mnie).