Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2006, 15:05   #103
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wsk
Technikum uczy takze męskości przede wszystkim

chce pomowic o tym co powiedzial pan nade mna
dlaczego wg Ciebie 'debil' idzie do technikum?? Spytaj sie jakiegos starszego mezczyzne(nie lekarza i prawnika) z Twojej rodziny(ktory studiowal cos technicznego) czy chodzil do ogolniaka. Zapytaj sie go. Ja mam ojca bardzo wyksztalconego technicznie, a w podstawowce przedmiotow scislych sie uczyc nie musial, bo je umial. On poszedl do technikum, i skonczyl WAT jako mgr. inz

I nie gadaj bzdur ze kto gorszy idzie do technikum. Ja sie srednio uczylem w gimnazjum zasranych biologiow, chemiow, geografiow itp. wiec powiedzialem sobie "Kur ! Co ja sie bede pieprzyl w ogolniaku z tymi shitami co mi w zyciu nic nie pomoga" Mialem 147 pktow, niech mi ktos powie ze to jest malo, a poszedlem do jednego z lepszych technikow.

Jakis teraz stereotyp sie zrobil u mlodziezy, ze ogolniak lepszy od techn.

Nauka nie polega na 'kuciu', ale na rozumieniu, a w LO mnie tego nie naucza z tej dziedziny, co ja chce. Amen

Czytaj dokładniej. Napisałem, że tak jest w moim mieście. Sam nie uważam że tak powinno być i zapewne w większych miastach, gdzie jest większy wybór szkół ponadgimnazjalnych tak nie jest. Ja wybrałem LO, ponieważ W MOIM MIESCIE jest tam duzo większy poziom ze względu na m.in. lepszych nauczycieli.

Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 08-07-2006 o 15:09.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem