Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satan666
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko
|
Raa nie chciał grać, od dawna było wiadomo, że jest już znudzony tą grą.
Knight of Zeuz słabe pvp? No i nawet jeśli to co z tego, jak nawalają 10 osobami w niego i tylko sd za sd. Idzie paść łatwo.
Co do Rumcio. Jego sprawa jakie ma skille. Ma mu gra sprawiać przyjemność i mają mu wystarczać do gry. Skoro wbił taki lvl i zrobił ani wychodzi na to, że mu wystarczają.
Zoabczymy co będzie na servie za jakis kilka tygodni, może mniej. Ale obawiam się, ze to będzie PA server. A co do hunted irl. Ja jestem nie jestem za Dominion. Nie chcę tylko, żeby 1 gildia miała całkowitą władzę(chociaż bywało tak już). A tylko czlonkowie z Dominion mogą się sprzeciwstawić. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz
Jeszcze do Demiego. Moze byłoby rozwiązaniem pass leadership do jakiegoś lepszego taktyka, nawet Kondy:>