Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2006, 15:26   #260
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satan666
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko
Raa nie chciał grać, od dawna było wiadomo, że jest już znudzony tą grą.
Knight of Zeuz słabe pvp? No i nawet jeśli to co z tego, jak nawalają 10 osobami w niego i tylko sd za sd. Idzie paść łatwo.
Co do Rumcio. Jego sprawa jakie ma skille. Ma mu gra sprawiać przyjemność i mają mu wystarczać do gry. Skoro wbił taki lvl i zrobił ani wychodzi na to, że mu wystarczają.

Zoabczymy co będzie na servie za jakis kilka tygodni, może mniej. Ale obawiam się, ze to będzie PA server. A co do hunted irl. Ja jestem nie jestem za Dominion. Nie chcę tylko, żeby 1 gildia miała całkowitą władzę(chociaż bywało tak już). A tylko czlonkowie z Dominion mogą się sprzeciwstawić. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz

Jeszcze do Demiego. Moze byłoby rozwiązaniem pass leadership do jakiegoś lepszego taktyka, nawet Kondy:>
PolishDrinker jest offline