Jakby użyć inteligencji byście zobaczyli,że gildia ma kilku liderów,każdy odpowiada za jakąś grupe i ma zastępców,ja odpowiadalem za polaków,którzy dawali zawsze loga jak HWL się pojawiało,a magicznie wracało po tym jak udawało mi się ściągnąć osoby ze Szwecji i VEnezueli.W tej chwili mam problem z kasą na galanie jak chcecie wiedzieć bo Lord Angelowi pożyczyłem ponad 200k przed jego hackiem,tak samo Oen.
Ps.Chciałbym zobaczyć was w mojej sytuacji gdzie połowa osób nie umie słuchać tego co się do nich mówi.Przy akcji w Carlin z Camuhem,3 polaków dostalo rozkaz trzymac pz locka roffu i zobaczcie jak wyszło.Jak padł Sir Imp 2 osoby miały lać Zazek żeby loga nie dał ale oni woleli stać obok i patrzeć jak lejemy Sir Impa.Wróci Lovize zaczniemy masslogi.I ciekawe kiedy ludzie zaczną nam znowu pomagać już ktoś z IR padł chyba;]
Wiem,że nic nie robimy teraz bo nie ma jak skoro nawet nie mamy sorca jednego aktywnego tylko xalade loguje się czasami wieczorem.
Pawlon powiem ci jeszcze raz,że jeżeli chcesz krytykować kogoś musisz sam mieć jakieś osiągnięcia albo doświadczenie w sprawie,którą krytykujesz,jeżeli nie masz to jesteś tylko mocny w gębie i dużo gadasz a sam nic nie umiesz.
Ktoś napisał,że Camuh i Gaostic pkowali sami nocą i że nikt ich nie lał.W większości przypadków oni liczyli na to,że zaatakujemy.Oczywiście kilka sytuacji nam przepadło przez to ale tak to już jest.
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 08-07-2006 o 15:55.
|