Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2004, 22:37   #1
El Cubanito
Użytkownik Forum

El Cubanito's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004

Domyślny Del'Toro - upadaja ;)

Witam!

Trochę tu już poczytałem, się pośmiałem również [z noobów konkretnie ] i tak sobie pomyslalem ze napisze posta o DT. Tak wiec... zacznijmy ;]

Jak z ostatnich zrodel wiadomo, Del'Toro, slynna mafia z Isary, podupada Dimitri von Carstein, majacy teraz 133 lvl, master sorc., odszedl z Isary, po ostrej klotni z Diegiem. Oprocz Dimitriego, z Gildii odszedl Lucas Del'Toro i Ninja Del'Toro, przechodzac do dobrej gildii, Black Sheep. Co do glownego mastera, Diega Del'Torosa, mozna powiedziec tyle, ze zaliczyl on wiele zgonow ostatnimi dniami. Dimitri von Carstein, slynny super lvlowiec na Isarce, zalozyl nowy klan o nazwie : "Banana Team". Ranga Dimitriego w klanie jest nastepujaca, a dokladniej : Banana Man. Do Gildii poprzyjmowal miedzy innymi Ice'Shadowa, Frotibetie i Isauldur Warriora. Wszystkie fakty, wskazuja na to, ze szanowana Gildia Del'Toro, zmieni w niedlugim czasie, SERWER. Prawdopodobnie bedzie to Calmera!

Wszystkie zrodla sa na 100 % pewne.

pozdro.

El Cubanito

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.