Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vandoz
Witam!
Po przeczytaniu tytulu tematu wiecie chyba o co chodzi.
Otoz, jak uwazacie: czy dobrze ze pan Giertych jest ministrem edukacji czy zle?
Jak oceniacie pomysl usuniecia W-F a wprowadzenia Histori Polski?
Jak myslicie, czy Pan Jaroslaw Kaczynski bedzie premierem?
Co myslicie o zdymisjowaniu pani Zyty Gilowskiej?
Co sadzicie o innych politykach?
Czy waszym zdaniem pan Lepper powinien byc wicepremierem?
Tu o tym dyskutujmy!
PS:
Prosze tylko o jedno.
Nie rozladowujcie tu swoich nerwow, wyzywajac politykow itp.
Thx!
|
Giertych się na ministra edukacji nie nadaje. Największy faszysta (tak, tak, to ma coś do tematu, i nie gadać mi tu, że on nie faszysta jeno nacjonalista), debil, przymuł, frankensztajn etc etc w rządzie odpowiada za
edukację... n/c.
WF nie lubię za bardzo, ale uważam, że więcej historii naszego kochanego kraju to debilizm, no ale cóż, minister jaki jest taki jest...
Jaruś będzie premierem. Aczkolwiek mi się to nie podoba. Ale cóż, cała władza w ręce kaczek!
O innych politykach sądzę, że nie powinni nimi być. Chociaż bodajże Nikast (jak źle nick napisałem, to przepraszam, poprawić mnie i zedytuję xD) mówił, że już 1 porządny w tej Polsce jest...
Kryminalista wicepremierem być
nie powinien.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez joey
Kiepsko, że chcą usunąć wf. Otyłość wzrośnie na jeszcze wyższy poziom niż jest teraz. Historia Polski? Phi, a przez pierwszą klase to niby co wałkowaliśmy, jak nie królów, książąć i ogólnie średniowiecze w Polsce?
|
W drugiej klasie historia to też głównie Polska, przynajmniej u nas w gimnazjum ^^
A średniowiecze to my zaraz będziemy mieli... dosłownie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cafe
Premier ktory nawet dobrze hymnu nie potrafi zaspiewac, Leppera to powinni w ogole z Rzadu usunac. Tak w ogóle, to teraz nami Bliźniaki beda rzadzic, juz nic gorszego chyba sie nie moglo wydarzyc. Nie warto usuwac WF z szkół, bo co ja bede robil, non-stoper tylko sie uczył? Co z sprzetem ktory szkoły zakupuja za nie małe pieniadze ? Moje byłe Gimnazum wybudowało hale sportowa za pare mln zł. I teraz co ? Nadawala by sie jedynie na jakies wystepy. Spewnoscia to nie przejdzie, ale kto to w ogole wymyslil ? Pozatym, sama historia wystarcza, w podstawowce uczyleme sie histori Polski, w gimnazjum uczylem sie histori Polski, po co mi wiecej ?
|
Gorzej by było, gdyby rządziły nami bliźniaczki Beger
A ktoś mówił (nie wiem czy to prawda), że w Szwecji osoby mniej-więcej w naszym wieku mają kilkanaście godzin lekcji w tygodniu (my 30+), i się uczą, a nie kują. Jeśli to prawda (bo nie są to sprawdzone przeze mnie informacje), że tak mało czasu w budzie siedzą, to im zazdroszczę ^^'
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wsk
chyba jak kazik odchodzi to rzad tez, wiec moze jaro (w co watpie) nie wstawi na ministra edukejszyn pana Frankensztajna. oby, oby
|
Osz Ty, teraz dopiero zauważyłem, że nie jestem pierwszą osobą nazywającą Romka frankensztejnem xd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wsk
btw jedna sprawa
Gdzie sa ci wszyscy wyborcy PiS i Kaczorow? Dlaczego ich nie bronia?? na onecie byla wczoraj sonda 'Jaro prezydentem??' i kur 94% bylo na NIE!! GDzie ci wszyscy prawicowcy co na nich glosowali lub ich popierali?? Wstydza sie ich? Nie mowie tu o forum tibi.pl tylko ogolnie na portalach internetowych, w radiu, w tv wszyscy na nich najezdzaja, a tych, co pojda za nimi w ogien wogole nie ma.
|
Oprócz moherów i posłów w obecnym rządzie ktoś jeszcze wierzy w to, że obecny rząd się nadaje do rządzenia? Wątpię. Chociaż IQ na świecie jest stałe, a ludzi w przybywa... chociaż w Polsce ponoć ubywa. Szkoda, że tych inteligentnych, którzy emigrują.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
-sytuacja jaka zaszła jest ewenementem w polityce światowej (nigdy bliźniacy nie rządzili krajem)
|
A Remus i Romulus? Nie wiem, czy byli identyczni, ale na pewno byli braćmi xD