Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
A mnie denerwuje jeszcze jedna rzecz w większości komentarzy. Dlaczego wszyscy ich krytykujecie? Wszystko wam nie pasuje. Wszystko politycy to kitu i do bani. Mogą ich krytykować osoby, które mają pojęcie o polityce. A nie tacy jak wy którzy nie rozróżniają prawicy od lewicy.
PS: Znając życie zaraz wszyscy skopiują artykuł i prawicy i lewicy z Wikipedii lub jakiejś innej encyklopedii i się pochwalą: "A ja wiem co to jest prawica i lewica!". Ja staram się dowiadywać jak najwięcej o polityce itp, ale nie mam takich kompetencji jednak niektórą krytykę popieram z osób tych którzy obserwują sytuacje. Komentują z wiedzy jaką posiedli będąc obserwatorami.
|
Jest do dupy wogole wszystko sie pierdoli i nie pierdol mi tu kurwa ze jest dobrze jak jest kurwa zle na huj takie kurwa brednie pierdolisz co ? Ty chyba chesz zeby jebane kaczaki zniszczyly jeszcze bardziej reputacje Polski , wogole to wyjdz i nie wracaj.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
A ktoś mówił (nie wiem czy to prawda), że w Szwecji osoby mniej-więcej w naszym wieku mają kilkanaście godzin lekcji w tygodniu (my 30+), i się uczą, a nie kują. Jeśli to prawda (bo nie są to sprawdzone przeze mnie informacje), że tak mało czasu w budzie siedzą, to im zazdroszczę ^^'
|
To racja w Szwecji kolesie jak np maja jakies jedynki na semestr albo nie chodza wogole to maja poprawki chyba w lipcy/czerwcu z calego roku który sie zawsze zdaje.