Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2006, 18:17   #103
Evinio
Użytkownik forum

Evinio's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 58
Poziom mag.: 63
Evinio ma numer GG 6359872
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CzarnyLotos
Teamowi gratuluję cierpliwości w pomocy maniakom Tibii. 3 lata prowadzenia tak rozbudowanej strony to naprawdę duzo wysiłku i należy to docenić.

Hm...
Ale zdziwiły mnie wyniki frankensteina. Możliwe że tego powodem jest to że sam brałem udział i nic nie wygrałem, ale...

Pierwsze miejsce moim zdaniem jest w pełni zasłużone, gratuluję autorowi.
Drugie - gryf to mocno przerobiony smok - kolory, głowa i trup. Ok, liczy się efekt a nie sposób, gdyż pisało w regulaminie i z można zamieścić mocno przerobioną pracę. Ale było kilka prac na podobnym poziomie np. mrówka czy pegaz, które były zrobione od podstaw. I to im racej się należy te miejsce.
Trzecie - wybaczcie ale nie rozumiem tej decyzji. Może chcieliście aby jakaś praca 32x32 zajęła nagradzane miejsce? Nie wiem, nie wnikam. Ale wiele prac było na DUŻO wyższym poziomie.

Zawartość merytoryczna - nie zauważyłem aby te 2 prace się specjalnie wyróżniały

Wyróżnienie jak najbardziej zasłużone, praca lepsza niż ta z 3 miejsca.

Tyle
Nie chciałem tym tekstem urazić autorów niektórych prac.

Dla twojej informacji- mój gryf powstał od podstaw, nie przerabiałam żadnego potwora, więc jeśli nie do końca znasz się na sprawie, to proszę- nie obrażaj ludzi. Długo nad nim pracowałam, sama tworzyłam kontury OD ZERA, więc jestem szczęśliwa, że owoc mojej ciężkiej pracy został nagrodzony .
Co do jednego się z tobą zgadzam...pegaz też mi się podobał.
Evinio jest offline