Dodatkowe informacje:
1. Kiedy robi sie ciemno szczur który łazi za kratami na gurze w sklepie toma znika poprostu rozpływa sie w powietrzu pojaiwa sie dopiero rano w tym samym czasie kiedy znika szczur w sklepie toma pojawia sie szczur w pokoju obok bramy do miasta przypadek? czemu wydaje sie ze to ten sam szczur poco wogule to zrobili?
2.Wedlug gościa ktury sprzedaje lf kiedyś bylo tu mnustwo dwarfów i sie przeniusl tam ,ale powiedzial terz ze dalheim wybil pozostalos moze z tond wzielo sie drzewo dwarfów obok sklepu toma?
3.Tajmniczy "minotaur mage" to qest ,ale dla premium account i z mainland mój kolega mial prewmium i kiedy poszed na goust land obok carlin zobaczyl portal i w niego wszedl i tam za malymi kratami obok kturych byla dzwignia lazil sobie minotaur mage niewiem czy to co powiedzial jest prawdą jak zbieralam dowody to niewiadomo czy to prawda prawda ale zawsze coś ,ale jesli to prawda poco to zrbili?
4.W jeden książce pisalo ten kto do konca grobu dojdzie tego co zyje lub nie odkryje tajemnice ktura sie nigdy nierozeszła sie w świat o mieczu kturm ktoś ocalył nasz świat(nieumiem anglika uzylam komputerowego slownika). Jeśli to prawda "tego co żyje lub nie" moze to osoba ktura jest niby pochowana ale zyje miecz kturym ktos ocalil swiat dalheim powiedzial ze zarzynal nimi cyklopy a senmour powiedzial ze daelhieim wybil wszystkie dwarfy.
5.W zagrodzie owiec plot jest normalnie przymocowany do skaly ale na polu plot wcisnienty jest w skale dlaczego?
6.u slepego orka obok na skale jest mnustwo rurznych przedmiotów czy mozna sie tam dostac ukladajonc skrzynki? mi sie to nieudalo moze trzeba jakos do tego podejsc i ujrzec tajne wejscie albo to mjejsce jest niedostępne?
7 kwiatek w skale na kturej jest minotaur to moim zdaniem zepsuta grafika ,ale jesli tam naprawde jest wejscie to moze podstawjając skrzynki trzeba poprosu wejsc na ukos?
8.wracamy do szczura lezal zabity ale niebylo sladuw krwi jak ktos to zrobil
przecierz niezdechl chyba sam?
odkryc bo jest ich zaduzo i niewiem czy
wszystkie te rzeczy uznacie za prawde
Ostatnio edytowany przez Akane Żul - 08-07-2006 o 19:51.
|