Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2006, 19:23   #270
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer
heheheh najlepsze jest to ze wczesniej jeffrey mial w opisie "Loyal for guild Dominion" zal i tyle nie wiem wogole po co takie osoby dochodza do wojen jak i tak w trudniejszych chwilach sie splacaja xd.
Jeffrey Own3d 100%! 'loyal to guild Dominion" ha ha ha a to dobre , sorry ze to musze napisac ale jestes F-R-A-J-E-*-*-Manie lojalnym czlowikiema ten Rumcio to juz mnie calkiem rozbil xDDD , pamietam kiedy konda dostal wtedy bana na miesiac to bylo bodajze 20 maja , Rumcio wtedy padl od Keekza i kogos tam jeszcze i na 2 dzien odrazu zaplacil za wolnosc im zamiast walczyc hahahaha , nie minelo pare dni a nasz pan "choragiewka" Rumcio znowu sie przylaczyl do wojny o.0 tym razem do gildii furions pozniejsze dominion , ponaduzywal sobie sily troche na nizszych lvlach , pa blzz , gdy dominion mialo przewage a hwl sie w ogole nie logowalo a kiedy juz sie sytuacja pogorszyla to znowu odchodzi i placi , juz 2 raz !

Brawa dla tego pana! Jestes the best Mr Choragiewka, cooo przestraszylem sie co? o swoj lvlek? ja nie chce tracic lvli, ja chce odejsc , w 4 literach mam lojalnosc ja sie martwie o siebie w 4 literach mam przyjaciol z guild cooo?

Jeszcze raz brawa dla Polakow w szczegolnosci dla Rumcia ktory kochal swoja gildie , dobrze sie bawil "za czasow panowania Dominion" a nagle odszedl

Pozdrowienia!
dressu jest offline