@up
Przeczytaj posty od 60 strony ... ja czytałem dokładnie 66 stron, i na 66 stronie dałem mój pierwszy post (666 post w tym temacie xD ^^ ). Od okolo 65 strony zaczyna sie juz jakos normalnie wszystko wyjasniac.
@edit
Od okolo 25 do 65 strony jest powtarzanie wkolko tego samego. Nic nowego nie zostalo wniesione ;]
@D Lord tłumaczenie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez D Lord
Mistyczne ostrze zostało ukryte w starożytnych czasach.
Mówi się że potęzna sala chroni to.
Niejestem pewny czy dobrze.
|
Mistyczne ostrze zostało ukryte w starożytnych czasach. Mówi się, że mocna straż pilnuje tego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cashtan
Wszystkie zaklecia w tibi sa napisane po łacinskowatu albo po prostu po lacinsku
(wiem bo wiem)
Jak wytrzasniecie slownik lacinski to mozna to przetlumaczyc.
Tylko ze sie nie da go wytrzasnac  (Probowalem kiedys jak szukalem jak jest "gra" po lacinsku  )
|
-.-' a co mają zaklęcia do tego wszystkiego? Już ktoś kiedyś tłumaczył co znaczą te wszystkie
pox, utevo, lux, exura, gran, vita, exevo, utevo, itp ...
@dot. podpisu Cashtan'a
Bubble juz nie jest najwyzszym charem, wiec knight nie ma highest lvla w Tibii ;]
@Jak ktos chce jakies ss'y, wiadomosci, albo zeby cos przetlumaczyc to piszcie ..
Pozdrawiam
Non'ajbi
P.S. nie gram juz tym charem (Non'ajbi) ale ze wzgledu na forum zostane przy nicku ;]
Cya
[||||||----] 60%
======================================
Basilisk Riddle - in progress
[|||||||---] 70%
======================================
Tomes - Done (translated)
[|||||||||] 100%