@up i @2up ja to zrobiłem za niego i skomentowałem
Cytuj:
w. Kiedy robi się ciemno szczur, który łazi za kratami na górze w sklepie Toma znika po prostu rozpływa się w powietrzu pojawia się dopiero rano w tym samym czasie, kiedy znika szczur w sklepie Toma pojawia się szczur w pokoju obok bramy do miasta przypadek? Czemu wydaje się ze to ten sam szczur, po co w ogóle to zrobili?
|
Dziwne nie wiem co o tym myśleć
Cytuj:
2.Wedlug gościa który sprzedaje lf kiedyś było tu mnóstwo dwarfów i się przeniósl tam ,ale powiedział też ze dalheim wybił wszystkie może stąd wzięło się drzewo dwarfów obok sklepu Toma?
|
Bardzo prawdopodobne
Cytuj:
3.Tajemniczy "minotaur mage" to quest ,ale dla premium account i z mainland mój kolega miął premium i kiedy poszedł na ghostland obok carlin zobaczył portal i w niego wszedł i tam za małymi kratami obok których była dzwignia łaził sobie minotaur mage nie wiem czy to co powiedział jest prawdą jak zbierałam dowody to niewiadomo czy to prawda ale zawsze coś ,ale jeśli to prawda po co to zrobili?
|
Minotaurów magów jest pełno na mainie
Cytuj:
4.W jeden książce pisało ten kto do końca grobu dojdzie tego co żyje lub nie odkryje tajemnice która się nigdy nie rozeszła się w świat o mieczu którym ktoś ocalił nasz świat(nie umiem angielskiego użyłam komputerowego słownika). Jeśli to prawda "tego co żyje lub nie" może to osoba która jest niby pochowana ale żyje miecz którym ktoś ocalił świat dalheim powiedział ze zarzynał nimi cyklopy a seymour powiedział ze daelhiem wybił wszystkie dwarfy.
|
Chyba ci chodzi o spike sworda?
Cytuj:
5.W zagrodzie owiec plot jest normalnie przymocowany do skały ale na polu plot wciśnięty jest w skale dlaczego?
|
dlatego ,że mapperom nie chciało się poprawiać
Cytuj:
6.u ślepego orka obok na skale jest mnóstwo różnych przedmiotów czy można się tam dostać układając skrzynki? Mi się to nie udało może trzeba jakoś do tego podejść i ujrzeć tajne wejście albo to miejsce jest niedostępne?
|
Kiedyś dało się tam wejść teraz już nie
Cytuj:
7 kwiatek w skale na której jest minotaur to moim zdaniem zepsuta grafika ,ale jeśli tam naprawdę jest wejście to może podstawiając skrzynki trzeba po prostu wejść na ukos?
|
Błąd graficzny sprawdzane
Cytuj:
8.wracamy do szczura leżał zabity ale niebyli śladów krwi jak ktoś to zrobił
przecież nie zdechł chyba sam?
|
Nie wiem ale można szczura zabić, potem przeżucić i nie ma pod nim krwi.