Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2004, 00:57   #9
El Cubanito
Użytkownik Forum

El Cubanito's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Abdul
Niesty masz troche nei dokonca dobrze zebrane fakty poniewaz wiekszosc DT nie gra aktualnie na isarze lub zostali skasowani m.in morgasa, picarro i teraz oni sieja wojny na Aldorze jezli was opchodzi w jakiej sa gildi lub imiona jakie maja to zalecam przeczytac forum na tibi.com dzial aldora. DT sa w gildi Eclipse i tak jak zawsze prubuja nazucic swoje reguly =/ ale im az tak sie to nie udaje. Nawet jak by przegrali wojne to pojda na inne servy i beda robic w to w nieskonczonosc (PA itp) .Jezli chodzi o Ninje Del'toro to on nie ma nic wspolnego z rodzinka DT tylko on ma taka ksywe spytacie sie skad ja to wszystko ano wiem bo na aldorze gralem i mam tam high lvl kumpli a na isarze to mam swoich ludzi tez dobrze ustawionych
Prawdziwa sila Dt tkwi w liczebnosci bo jak jest ich malo zalogowanych i np bija sie to im to cienko wychodzi jedyna ich taktyka na wojne to caly dzien siedziec w pz a w nocy logowac sie i zabijac nielicznych ktorzy akurat sa online
w kazdym razie, Sam kolego zauwazyles, ze del'toro podupadlo na isarce to chyba dobrze, a co do tych opryszkow z 50 lvlem, ktorzy to lapia Boga za nogi, moge Ci powiedziec, ze mam mnostwo kumpli w black sheep, ktorzy tych ch... wytepia

pozdro.

El Cubanito

PS : ciesze sie z takiego obrotu sprawy, a i pytanie... kto wie, ktorzy del torosi sie przeprowadzili na Aldorke i jakie teraz posiadaja nicki ?