Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chaosek
Ok, aby rozwiać jakieśtam wątpliwości to mówię, opierając się na doświadczeniu w biciu pojedynczego respu nekromanty na tombie (iks de):
Moja strategia początkowa to zamiar zabrania naraz ok. 6 Bp mfów, 2 Bp HMM, z 4 sztuki GFB - długo na tym pociągnę? Miałem zamiar bić te necro zawsze na niewidce i manashieldzie, z WoI, exori vis, i DSów ofkorz (to przy 1 zrespionym necro). Hmmce przy 2 + necro coby się wspomóc. Jeśli necrosy ładnie się ułożą to wole pocisnąć e wave. Jest ktoś kto wymierzy mi policzek, odwiedzie mnie od tych zamiarów, lub lekko skoryguje zamiary? Comment plx, i dziękuję za wszelkie wypowiedzi, choć niektóre uczyniły mi lekki mętlik we łbie xD.
P.S: Chodzi mi o szybką kasę, i szybki exp (45 lvl chcem jak najszybciej wkulać) - tomby, guardy i ten szit wywołują już u mnie wymioty 
|
Szybki exp to to nawet jest, ale jeśli chodzi o szybką kasę to spieprzaj na raty, tam będzie szybsza. Na nekro może dużo nie siedziałem (w sumie może z 8h by było), ale nie wypadło nic o większej wartości od c-mace, czyli praktycznie nie wypadło nic.
Nie wiem, a nekro widzi nie widzialnych? xD Jeśli nie, to może i nawet by się dało tak bić... nie próbowałem, nie mogę nic pewnego powiedzieć.