Pioter 0-700
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08.07.2006
^^^^^^Rofl (głęboki sens hahahahah)(kolo musi być zdołowany skoro sam się komentuje )
ps.Włochy-Francja Włochy mistrzem świata ( za 4 lata Polska )
@topic
-.- 0/10
@LOL
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M4r3K
Chyba wyraznie napisalem, ze ten film jest z dawka humoru... ale z tego co widze to wszyscy zamiast sie posmiac z tego filmiku ktory ukazuje jak sie zarzuca na siebie przedmioty i potem sie je kradnie to przezywaja, ze niby stracilem bohy i crown helmet. Za duzo gracie w ta gre i za bardzo sie nia przejmujecie.
PS. Ten uzytkownik cos tam 0700 to nie ja, ale on jeden docenil moje poczucie humoru - wam sie nie podoba, moim znajomym tak - TRUDNO
|
Taaaa...Politycy też nie kradną ^^^^^ (to wcale nie byłeś ty)(wcale). Gostek zrobił konto żeby skomentować film po którym wszyscy jadą i tylko po to (i to wcale nie ty)(znajomy wow)(dlaczego znajomy nie komentuje innych filmików ??). Nie myśl więc ,że się nabiorę.
1.Edytuj posty i nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu
2.Nie wiem co w tym jest śmiesznego tylko "spammmm" forum się z takiego czegoś robi (niedługo będzie film 8 lvl oddaje rod za jajko wow "deep sens" )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
HAHAHAHAHAH ja to dopiero się uśmiałem to czytając ;dddddddddddddd. Twój mózg ma 3 dniowy zapłon? HAHAHAHHA
|
I TO JEST ŚMIESZNE TYLKO W TYM TEMACIE !!!!!
Zamknijcie temat bo to jest film nie na forum !!!!!!! To nawet nie zalicz się do filmów . (Nie marnować czasu i nawet nie zasysać)(Gdyby to było śmieszne)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crazy Zaba
Retrax dobrze muwisz po pierwsze jest takie same IP a po drugie jak kazdy ma złą opinię na ten oto filmik to trudno zeby jakis gosc muwił ze ten filmik jest wręcz zauwielbiam jeść bananyisty Piotrek jestes noobem jakich malo nie ogladalem tego filmiku bo szkoda mi czasu i miejsca na dysku ale jak by twuj kumpel co ci dawal te itemsy a ty niby je kradles mial by e-plate to tez bys nagral filmik z ukradles mpa :[ niesciagac plx. 
|
nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu
Archeologia !
Crazy Zaba = edytuj posty to nic nie kosztuje !!!!
(chyba że 2 ci się przez przypadek zrobiły )