Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2006, 09:13   #1687
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holu
To tylko gra a robicie zamieszanie na maxa OMG N/C

@Michael
Wole byc z tymi ktorzy graja 4Fun a nie tak jak ty i reszta nabow bojących sie miec skulla...

-skad przypuszczenie ze mnie to nie rusza?
-Agreed
-Uhalem Rekina zeby nie padl
-Rycka od zawsze chcialem ubic
-Legolas wie dlaczego go bilem, z reszta w kazdej chwili moglem go dalej gonic
-Agreed
-nastepny ktory jest twardzielem jak konczy grac na silverze
Masz racje, to tylko gra...
Takie zale wypowiadales gdzy przyznales sie, ze byles Lady Dram, mowiles "zmienilem sie od tamtego czasu, duzo nauczylo mnie granie tamta postacia" Gówno prawda, nic sie nie zmieniles jak byles tak zostales. Nie dbasz o nikogo ani o nic. Olewasz przyjaz, solidarnosc w grze, uczciwosc. Pewnie, ze to nie RL zycie, ale kazda postac tutaj (gra) odzwierciedla w jakims stopniu nas z RL.
Wiele rozmow z Toba przeprowadzilem na Tibie i na gg, pomogles mi kilka razy, lecz zawsze gdy widziales w tym swoj cel.
Za RH nie oddales kasy bo czekales az kupie pacca, bohy oddales bo pacca nie miales jeszcze (kolejnego).
Gdy Tobie pasuje to jestes mily, pomagasz... ale inaczej masz wszystkich w dupie (przyszedles pomagac all moim przyjaciolom bic tych co mnie zabili, lecz nie przeszkadzalo ci zabic i blokowac ich, choc oni mi przyszli pomagac, a Ty mowiles do mnie "przyjaciel").
Podle sie zachowales i podle grales. Gowno jestes wart i Twoje slowa, falszywy jestes i tyle. Ciesze sie ze cie ubili na Kyrze (i dobrze, ze zrobil to polak), wracaj na Silvere gdzie wszyscy wiedza jaka gnida jest z Ciebie. Wiedza to i polacy i br.

Pozdrawiam

ps. ostatni post, zamykam ta postac i zakladam nowa na nowym serwie, a gdzie bede gral to tylko przyjaciele beda wiedzic
ps.2 Jeszcze raz dziekuje za wspolna gre i za wszystko co przyjaciele zrobili dla mnie na tym swiecie

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 09-07-2006 o 09:29.
Lenidas jest offline