Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2006, 10:37   #783
Rychus
Użytkownik forum

Rychus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 28
Skille: 16/21
Poziom mag.: 27
Rychus ma numer GG 2469261
Domyślny

Ehh przeczytalem wszystkie strony tego tematu OD POCZATKU i musze powiedziec, ze wiekszosc to bezsensowna klutnia. Tak na prawde to pracuje tu jedynie Stonoga (teraz Tom the Tanner) Kszaq (czy jakos tak ^^), Prodigy i moze jeszcze z 3 osoby, ktorych nickow juz zapomnialem za co przepraszam Z tego co widze to mamy okolo 50 - 60% zagadki rozwiazane. Bardzo duzo wniosla ta cala opowiesc o tej dziewczynce na K, z imieniem tak wymyslnym, ze zapamietalem jedynie pierwsza litere ^^ Widze jednak, ze sprawa moze obejmowac nietylko rook, ale i main. Postaram sie przeczytac WSZYSTKIE dostepne ksiazki w Ab'D jako ze obecnie robie runki i nie mam nic innego do roboty Wiele osob mowi, ze quest zostal zamkniety ja jednak w to nie wierze i mam nadzieje ze w koncu uda sie wam cos zdzialac Mam jedna prosbe. Zdecydujcie sie w koncu na jakim swiecie robimy ta expedycje, to wtedy stworze rookstayera i pomoge. Pomyslalem sobie, ze skoro osoba, ktora napotkala ta dziewczynka na K, wyszla ze swiatla to moze byl to ktorys z bogow (taka teoria juz sie tu pojawila), lub Wyrocznia, ktora moze miec cos wspolnego z roznej masci bogami (tez ktos wspomnial), a ja pomyslalem, ze moze to ktoras z innych osob wladajacych magia, lub posiadajacych jakies zdolnosci telepatyczne, a zaliczalbym tu CipFrienda i Hyiacynta, ale to tylko taka moja hipoteza i wcale nie musi sie sprawdzic Z tego co widze, to cialo wolfa moze byc kluczem do zagadki. Zauwazylem, ze chcecie szukac jakiejs osoby na PACC area, ale... martwe zwierzatka skupuje nie kto inny tylko Tom the Tanner, wiec moze jemu opchnac tego wolfa i zobaczyc co sie stanie (nie wiem czy juz ktos tego nie wymyslil, bo mozliwe ze gdzies mi umknela i jesli tak to sry). Jak narazie tyle ode mnie
Pozdrawiam.
Rychus jest offline   Odpowiedz z Cytatem