Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2006, 13:14   #38
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Jak na razie Giertych nic jeszcze nie zrobił, a więc nie można krytykować jego "żonduf". Co innego, że uważam go za pół-debila, który nie umie dobrze mówić po polsku i do tego wygląda jak pół dupy zza krzaka.

Dla mnie już sam pomysł wprowadzenia "Historii Polski" jest poroniony. Ale to nie ja tu jestem ministrem (na szczęście ;])

IMHO PiS sam sobie strzelił samobója doprowadzając do dymisji Marcinkiewicza. W sumie była to jedna z niewielu osób, której Polacy ufali i którą (w większości) lubili. A teraz jako premiera będziemy mieli osobę, która nie umie zaśpiewać hymnu polskiego.

Lepper na pewno nie powinien być wicepremierem. Jego w ogóle nie powinno być w rządzie. Chociaż, czym byłby sejm bez Leppera
Btw. zauważyliście, że on ostatnio jest jakoś tak mniej opalony? Solarium mu zamknęli czy jak?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesster
A mnie denerwuje jeszcze jedna rzecz w większości komentarzy. Dlaczego wszyscy ich krytykujecie? Wszystko wam nie pasuje. Wszystko politycy to kitu i do bani. Mogą ich krytykować osoby, które mają pojęcie o polityce. A nie tacy jak wy którzy nie rozróżniają prawicy od lewicy.
BeZedura. Mogę krytykować kogo chce, a ty jesteś ostatnią osobą, która mi będzie mówić kogo nie powininem krytykować ;]

Ostatnio edytowany przez Caer - 09-07-2006 o 13:15.
Caer jest offline   Odpowiedz z Cytatem