Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
nie podoba sie to wy*******aj na nowy serw gdzie kazdy char ma 5 ownerow zeby sie wybic w wyscigu szczurow.
|
lol^^^ niemoge draz a ty ilu mialesi ownerow bo dochodzily mnie suchy ze nawet do 10 gralo bo wiesz mam kolegow (moze nieautentyczne zrodlo)
kazdy wie ze ty masz ownerow tera moze juz nie ale miales smiejesz sie na nowch servach ze ma sie 5 ownerow ty powinnesi isici na nowy server czy ty nieumisz czytac !!!!?? widzisz co ludzie pisza oni cie niechca na azurii odsprzedaj postac albo zamieni sie i idzi na inny server bo to tylko jedny sposob dzieki ktoremu bedziesz mial spokoj

ludzie sie z ciebie zbijaja w kazdy sposob mysilisz ze masz respekt?? lol szkoda ze niema czegos takiego na tibi ze mozesz przegladac oczym ludzie gadaj bys sie dowiedzial 60% (ktorzy gadaj o tobie ) maja z ciebie z lewe na calego i cie nieszanuja ja na twoim miejscu bym se zrobil nowe konto i gral tak zeby ludzie niewiedzieli kim jestes ludzie cie niechca na azurii co ty tu robisz wogule?? przez takich jak ty Polacy uwazani sa za lamy i przez twoja gildie Wanted leader gildi i pozwala boty uzywac wogole powiedz mi co to za gra z botem tibia jest dla przyjemnosci nie dla gry zeby jak maszyny expici tak jak eternal on expi jak maszyna a nie dla przyjemnosc ja moge se zrobici postaci i mieci max 10 lvl ale bedzie mi sie przyjemnie gralo a gra dla expienia nie dla przyjemnosci traci kilmat