Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2006, 16:17   #792
Yambler
Guest

Domyślny

[quote=Tomi'RookStayer]Witam jestem rookstayerem pewnie jak wiele z was i rowniesz interesoje mnie tajemnice Sof'a , przez dlugi czas sledze wasze forum i uwazam ze jestesci bardzo blisko cele ale nie pisze taego posta zeby was pochwalic ;P ale dlatego ze wpadlem na pewnien pomsul sodze ze jezeli no oklo SS so kamienie i nie mozomy przez nie przejsc to moze w czasie gdy ognie naokolo niego jak i zaruwano ognie na tych z wlokach na pacc area sie zmiejszajo to wlasnie w tym czasie SS sie teleportuje do jakiegos miejsca np: Do pokojo z MM. Wiem ze to jest troche nienajlepszy pomusl ale sodze ze jezeli chcemy ten sword kiedys zdobyc powinismy probowac wszytkiego. -PoZdRo-

O i jeszcze jedno sodze ze te plagi z eratami tp tez nie przypadek uwazam ze wlasnie jest to znak ze w tym czasie Sof zostal "teleportniety" do miesca na ktorym na nas czeka ;P bo bowiedzcie mi czy koles ktory chce zdobyc sword bedzie czekam przy wyspie i patrzyl kiedy sword zniknie :/ nie sodze ale so to tylko moje przypuszczenie wiec prosze was o skomentowania mojej wypowiedzie nie wazne co o niej myslicie

to pisze yambler :

pierwszy raz kozystam z tego forum i mam pomysł
moim zdaniem najbardziej zaangażowani sa w tej sprawie hiacynth semur cz4e jakis tak i ze wlasciwym tropem jest znikanie ss mysle ze wlasnei gdy ss znika rozpoczyna sie plaga ratów po co?? zeby hiacynth który o wszystkim wie nie ukradl go na spule z semurem któru nic nie wie ale ma kase i skupuje zmarłe szczury ale zwykle gdy plaga sie konczy ss wraca na swoje miejsce mysle tez ze ten mpc co boi sie królikuw na mainie jest intrygujacy stanol dokladnie pod cavem z zajacami i az prosi sie zeby mu je zrulowac prubowaliscie juz? a moze jeden z tych królików to ten pierwszy mpc ?? kolega mi mówil ze na hibernie 30 rookslayer ma spikesworda kolega ma 74 msa to raczej nei klamie jutro dowiem sie nika tego rokstayera i napisze moze ktos go wypyta i uda sie zdobyc legendarny miecz??
  Odpowiedz z Cytatem