Knight Armor i Crown Shield....
Właśnie sorciem wracałem z Amazon Camp i obok Black Knight House spotkałem 17 Sorca Red Skulla...pomyślałem że nic mi nie zrobi bo to mniejszy level (a ja mialem 22) wiec nie wylogowałem się (choć mogłem) ani nie pobiegłem spowrotem tylko przez moją głupotę szedłem dalej w strone Venore...nagle zaatakował mnie z różdzki (Dragonbreath) to zaczełem go walić >.<...nagle na ziemie wyjął runę SD i pokazał uśmieszek

. Jak to zobaczyłem odrazu gnałem do Depo ile sił w nogach, lecz ten RS był niezły w PVP bo z SD trafiał nawet jak lazłem pod ukosem i na boki....I dzieki CIPsoftowi deadłem. Miałem pełną manę a na Exure Vite złaziło 180 many (przed updatem schodzilo jedyne 80)...GDYBY NIE TEN POS**NY UPDATE NADAL BYM ŻYŁ!

Później brat wyruszył na Red Skulla lecz jak puszczał Exive był Offline...okazało się że był Offline...zabił go 70+ palladyn i później jak brat spytał się tego palka czy ma ten K armor i C shielda odpowiedział, że wypadł z niego tylko Scale Armor i pare runek....(Pewnie ten PK wysłał wszystko do Depo). I to cała historia