Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2006, 17:49   #305
Chesterkaa
Użytkownik Forum

Chesterkaa's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone

Świat: Nebula
Domyślny prawie jak HACK...

Otoz wczoraj doszlo do tego ze jak polaczylam sie z netem i jakis dziwny program mi sie wlaczyl ktorego wczesniej nigdy w zyciu na oczy nie widzialm. Bylo cos tam po angielsku napisane ale ja nie wiele z anglika kumam bo w zyciu sie go nie uczylam. Przestraszylam sie ze to key logger co chwile wyskakiwaly mi jakies komunikaty na pasku. no to juz zegnam sie z Tibia na zawsze. Wyslalm itemy do qumpeli z rla. Ale co z tego jak tak ostatnio siedzialam na tibii i bilam dzielnie lvl... Wiec moj "Mezczyzna" powiedzial zebym ktos mnie zamknal w jakims pomieszczeniu na klucz. Bylam w Kazo kumpel zamknal mnie w wiezieniu. Siedzialam non stop od 8;30 do 18;30 na kompie i balam sie wylogowac... Kumpela mi powiedzial ze gdzies czytala ze trojany kasuja po kolei wszystkie pliki a key loggery zapisuja wszystkie wpisane hasla. Wiec zmienienie hasla na tibia.com tez nie wchodzilo w gre. Zazdzwonilam do mojego Tomusia zeby zmienil mi haslo na swoim kompie ale pech chcial ze byla burza i net rozlaczyli... siedzialam na tym kompie siedzialm i sie zamartwialam. W koncu moj braciszek przyszedl do domu usunal key loggera... Kamien spadl mi z serca... Zmienilam haslo na tibia.com ale boje sie ze ten key logger jednak zostal...

Co Wy na to ?

"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."

Marta Wawrzyn/ pardon.pl
Chesterkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem