Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2004, 14:17   #43
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Kaczor
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Polin
@Trener:
Czyli innymi slowy sugerujesz, ze jak zobacze kogos kradnacego samochod, gwalcacego kobiete w ciemnym zaulku to nie powienienem sie wtracac, bo to nie moja sprawa?

A teraz pomysl ze to mogl byc samochod Twojego ojca, a ta kobieta Twoja matka/siostra (bo z Twojej wypowiedzi nie sadze zebys byl juz w takim wieku, zeby miec samochod albo budowac zwiazek z kobieta).
Taa porownywanie gwaltu na kobiecie z jakas gowniana gra dobrze swiadczy o Twojej doroslosci :rolleyes: Niektorzy widze powinni sie zaczac leczyc i to szybko.
Bardzo dobre porównanie bo on chciał trafić do tych muzgów którzy używają tibia gg i innego gówna ja to używałem ale dzięki takim porównaniom odinstalowałem wszystko to jest wbrew prawu tibi te wszystkie programy.
Podam przykłady z tibi na rl life:
Hackowanie=morderstwo czyli naprzykład ostatnio ciągle w tv że malżeństwo zabiło dzieci i pochowało do beczek
Złodziejstwo-ukradnięcie auta
Używanie tibia gg makro itp-hmm tutaj trudno mi coś znaleść ale taki przykład ale to akurat nie łamanie prawa-Rolnik koszący swoje zboże kosą a rolnik koszący pługiem.
Te porównania są bardzo poryte jednak gdyby ktoś tibię traktował jak życie to są bardzo dobre.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem