Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2006, 08:24   #122
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Masz dowod na to, ze traktujesz sie lepszym, niz jestes. A ja mam dwie nogi i tez uwazam, ze gryf jest dosc mocno przerobionym smokiem - co ani go nie dyskwalifikuje, bo mozna bylo MOCNO modyfikowac stworki, a po drugie wyglada naprawde ladnie i jest ladnie opisany.
Jaki jest ten dowód, że traktuje siebie lepszym niż jestem? To że z pracy dyplomowej, którym był film stworzony przezemnie grafiką 3d i 2d dostałem 6? Nie znasz mnie człowieku, a tym bardziej moich możliwości np. w grafice komputerowej więc nie zajmuj zdania w kwesti o której nie masz pojęcia...
A co do gryfa to z tego co pamiętem w jednym z postów autorka napisała o powstaniu swojej pracy:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evinio
Dla twojej informacji- mój gryf powstał od podstaw, nie przerabiałam żadnego potwora, więc jeśli nie do końca znasz się na sprawie, to proszę- nie obrażaj ludzi. Długo nad nim pracowałam, sama tworzyłam kontury OD ZERA, więc jestem szczęśliwa, że owoc mojej ciężkiej pracy został nagrodzony .
Najwyraźniej nie masz racji Nekromato, lordzie sith, że jest to bardzo przerobiony smok i pogódź się z tym, że w niektórych dziedzinach życia są ludzie, którzy mogą dysponować większą wiedzą niż Ty.
Anders jest offline