Ja jestem przeciw nielegalnym programom. Używasz tibiigg na światło? Jak jesteś pallkiem - kup sobie wieksze swiatlo (czy jak to sie zwie). jestes inna klasa? Kup pochodnie. uzywasz do lowienia, bo cos z reka, bo cos z myszka... Popros kogos, zeby ci napisal makro, ktore zarzuca wedke JEDEN RAZ na JEDNA SEKUNDE - wtedy spoko, rob co chcesz. Wprawdzie masz wtedy wlne rece i ryby sie lowia same, ale to juz nie taka zbrodnia jak lowienie 10 razy na sekunde czy nawet 2 razy na sekunde. Uzywasz tibia PW? Nie wiem co to, nie chce mi sie rozszyfrowywac skrotu PW ale z waszych wypowiedzi wnioskuje, ze ulatwia to zalogowanie sie gdy jest to trudne. A proboales sie kiedys zalogowac o 20:00 normalnie? Ja probowalem, 18 prob, liczylem, i jaka potem satysfakcja ze zrobisz ten jeden HMM zanim uslyszysz "Odejdz od komputera, pozno juz!"

. Co do tibii MC, gdyby granie kilkoma charami naraz bylo uczciwe itd klient tibi bylby wyposazony w mc albo bylby to oficjalny dodatek do tibii (jak mi kiedys ktos probowal wmowic).