Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2004, 17:19   #20
El Cubanito
Użytkownik Forum

El Cubanito's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Rowontas
Witam wszystkich, jak widze powstał dosyć ciekawy temat na forum. Otórz nie jestem zwolennikiem wypowiadania sie ale ten temat dotyczy w pewnym stopniu i mnie. Witam was ja Rowontas Lider Black Sheep. Widze tutaj mała kłutnie(sprzeczke) aczkolwiek wiele jest spekulacji na ten temat a tak naprawde nie wiecie co jest grane do końca. Na wszelkie pytania moge wam odpowiedzieć jeśli bende mógł. Ale na jedno moge odpowiedzieć Del'Toro sie nie rozpadnie a Black Sheep jest sprzymieżeńcem DT i trzymamy sie razem a co do tego czy ktos jest kutasem czy nie to sprawa i wyłącznie jego. Na wszystkie pytania dotyczące Black Sheep oraz DT i isary odopwiem. ^^^Hail Black Sheep^^^
Niemożliwe, Rowontas, czy to Ty ? Nie no, to już jest naprawde nieprawdopodobne. Slynna Gildia Black Sheep ? Powiazana z DT ? Przeciez ja mam kumpli w Black Sheep, nie no, jak to mozliwe, Rowontas ? Powiedz prosze... czy abys nie zartowal ? ;]

pozdro.

@czlowiek strzala

Moze i jestem noobem, ale ja bylem przekonany, ze BS to porzadna gildia a nie. Przecie DT terroryzuja... ISARE !! Wczoraj, niestety mowiac to z przykra mina, Dimitri i Huychan, z Bana Teamu zaczeli sie bawic w Carlin Zabili z 7 osob. To znak z BT jest podobne do DT ;] Ale zeby BS byl... sprzymierzeńcem DT'rosow ?