Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2004, 17:51   #22
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

a ciekawe skad wiecie ze on to on ?
tesh moge sbie zrobic jakies konto z loginem takim i takim i sie podszywac... to nie problem.....
RADA: msg him ingame

EDIT (nie bede pisal nowego posta)
zauwaz ze nie ma zadnych oczywistych przeslanek ze ty to ty. Nagle (z nienacka) ktos sie tu pojawia i mowi ze to on, i kazdy ma mu wiezyc "na gębę"... to tak jakbym powiedział że jestem uczciwy tuż przed wymianą na parcel-trade......
a poza tym wykominowanie takiego obrazka to też nie problem (wystarczy jeden film na TibiCAM, shot z gry tudzież po prostu troche uporu i mamy fake'a.....). Dlatego jedyny i najprostszy spsob to wyslanie ci MSG w grze czy wiesz o tym forum...

Ja nie obrażam, ale znam ciekawe przypadki podszywania sie (bynajmniej nie chodzi o tibie) wiec jestem po prostu ostrożny w takich sytuacjach :> Lubię dmuchać na zimne, ot co

Ale skończmy już z tym bo jedziemy off topik.. jakby co to zapraszam na IRC/priv/inny temat w OWION )

a to jescze ciachne pare postów off topikowych... z obroną sobie poradze, nie trzeba mi pomagać, dzieki :>

Dżizas!
$corcerer jest offline