Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2006, 13:33   #55
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Naprzykład Ty?
Oj, czyzbys ty sie dal na to nabrac? Nadepnalem na odcisk, kotek? Po drugie, ja nie moge brac udzialu w glosowaniu, skarbie, wiec nawet gdybym sie na takie proste klamstwo nabral - nie moglbym zaglosowac.
Cytuj:
Jak wy dojdziecie do władzy to będzie koniec świata, w cały nasz kraj walnie meteoryt i rozwali sejm itp itd. Nie sądzicie, że to śmieszne jak wy niby do władzy dojdziecie? Wiem, że to żarty, ale mnie już strach bierze jak pomyślę co to będzie...
Conajmniej bede mial honor i nie bede wspolrzadzil z przestepca, ktorego objezdzalem jakis czas wczesniej. Nie wspominajac o tym, ze gorszego dna, niz jest teraz, byc nie moze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
Nekro a mieli nabrać się na zmianę pokoleniową w SLD.czy może obiecanki byłego Awsu-będzie dobrze??no no szeroki wybór...ktokolwiek by nie rządził będą narzekania
Juz lepiej nabrac sie na "bedzie dobrze", niz na JAWNE klamstwo dotyczace 3 milionow mieszkan. Przeciez kazdy idiota widzi, ze u nas kasy na wszystko brak, a zeby spelnic taka obiecanke, to chyba cale Pomorze musielibysmy Niemcom w dzierzawe oddac :/ No ale czego oczekiwac po rzadzie, skoro narod taki ciemny...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Spoty reklamowe mowia "bezrobocie spada!". Jasne, kurde, ze spada: przeciez teraz jest MNOSTWO prac sezonowych, MNOSTWO ludzi wyjezdza na wakacje i musi sie wyrejestrowac. Po wakacjach bezrobocie znowu wzrosnie do poziomu wyjsciowego i co? Wtedy o tym nie wspomna?
Raz - bezrobotni wyjezdzaja za granice.
Dwa - prace sezonowe.
Trzy - inwestorzy otwieraja u nas firmy (tania ziemia, tania sila robocza - prawie jak Tajwan ) co tez dobrze robi.
Ah, warto jeszcze pamietac o 'szarej strefie'. Ludzi pracujacych na czarno - oficjalnie jest bezrobotnym, a jednak pracuje. Ostatnio czytalem felieton w Angorze wlasnie o tym wspominajacy, gdzie wedlug szacowan ta szara strefa zajmuje 3-4% rynku.
Cytuj:
Trzecia sprawa: kiedy wybory?
Wtedy, kiedy rozpoczyna sie sezon polowan na kaczki