Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Naprzykład Ty?
|
Oj, czyzbys ty sie dal na to nabrac? Nadepnalem na odcisk, kotek? Po drugie, ja nie moge brac udzialu w glosowaniu, skarbie, wiec nawet gdybym sie na takie proste klamstwo nabral - nie moglbym zaglosowac.
Cytuj:
Jak wy dojdziecie do władzy to będzie koniec świata, w cały nasz kraj walnie meteoryt i rozwali sejm itp itd. Nie sądzicie, że to śmieszne jak wy niby do władzy dojdziecie? Wiem, że to żarty, ale mnie już strach bierze jak pomyślę co to będzie...
|
Conajmniej bede mial honor i nie bede wspolrzadzil z przestepca, ktorego objezdzalem jakis czas wczesniej. Nie wspominajac o tym, ze gorszego dna, niz jest teraz, byc nie moze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
Nekro a mieli nabrać się na zmianę pokoleniową w SLD.czy może obiecanki byłego Awsu-będzie dobrze??no no szeroki wybór...ktokolwiek by nie rządził będą narzekania
|
Juz lepiej nabrac sie na "bedzie dobrze", niz na
JAWNE klamstwo dotyczace 3 milionow mieszkan. Przeciez kazdy idiota widzi, ze u nas kasy na wszystko brak, a zeby spelnic taka obiecanke, to chyba cale Pomorze musielibysmy Niemcom w dzierzawe oddac :/ No ale czego oczekiwac po rzadzie, skoro narod taki ciemny...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Spoty reklamowe mowia "bezrobocie spada!". Jasne, kurde, ze spada: przeciez teraz jest MNOSTWO prac sezonowych, MNOSTWO ludzi wyjezdza na wakacje i musi sie wyrejestrowac. Po wakacjach bezrobocie znowu wzrosnie do poziomu wyjsciowego i co? Wtedy o tym nie wspomna?
|
Raz - bezrobotni wyjezdzaja za granice.
Dwa - prace sezonowe.
Trzy - inwestorzy otwieraja u nas firmy (tania ziemia, tania sila robocza - prawie jak Tajwan

) co tez dobrze robi.
Ah, warto jeszcze pamietac o 'szarej strefie'. Ludzi pracujacych na czarno - oficjalnie jest bezrobotnym, a jednak pracuje. Ostatnio czytalem felieton w Angorze wlasnie o tym wspominajacy, gdzie wedlug szacowan ta szara strefa zajmuje 3-4% rynku.
Cytuj:
Trzecia sprawa: kiedy wybory?
|
Wtedy, kiedy rozpoczyna sie sezon polowan na kaczki