Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2006, 17:03   #27
Majkaa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Osoba, ktora placze "nad rozlanym mlekiem" od paru miechow spamujac forum tez musi byc niezle mentalnie uposledzona. Nie oczekuj od nas wspolczucia ze wlozylas czas i pieniadze w ta gre...jesli nie zauwazylas tego wczesniej to jest gra. Nie znam cie w rl wiec nie obchodza mnie twoje rozterki. Z drugiej strony nie wiem czy chcialbym cie poznac skoro od x czasu slysze tylko twoj lament, i widze jak podchodzisz do tej gry.
Wiesz co po pierwsze nie lamentuje tylko dziwie sie a to jest roznica po drugie kazdy ma prawo do swojego zdania i oczywiscie kazdy moze to komentowac jak mu sie podoba. Kolejna rzecz to mhmm mam swoje zycie prywatne wiec jezeli chodzi o mnie to wogole bym cie niechciala poznac, a jezeli chodzi o tibie i sytuacje na arcani to mam to szczerze mowiac w du..
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia
Majkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem