Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2006, 16:05   #76
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 58
Domyślny

Tak padlem i jakby to pwoeidziec na wlasne zyczenie a teraz moge porzyblizyc wam czemu.Gracz o imieniu Fantoamen (73 Master z gildi o nazwie Bey) zostal zbanowany przez Satori i nie mogl przebywac w Ab'dendriel przez okres czasu ktory wynosil 1 tydzien.Niestety odmowil on samowolnie opuszczenia "miasta elfow" wiec Sir Kevin Alan Guido chcial go zmusic ,uzyl na niego jeden strzal z gfb i potem ponownie zaczal go namawiac do opuszczenia miasta lecz niestety przybyli DSi i zabili Skaga po dosc dlugiej walce.Ja osobiscie uznalem ze czemu tylko jeden Satori ma pasc za to ze wykonywal swoja prace wiec rowniez zaatakowale Fantoamena i jak widac zginolem zabitym przez Kefza ktory zadal ostatni cios.A co do moich kolegow w Dark Side czy ja kiedykolwiek mowilem ze sa to moi koledzy?nie uwazalem ich za takowych.To co oni robia teraz to jest parodia i powoli chce mi sie tym zygac i obecnie w 100% popieram dzialania Alliance tylko szkoda ze zbyt duza ilosc jest inactive ... Po prostu co niektorym odbila "wladza" do glowy no i co niektorym boty rowniez zakrecily w glowie no ale miejmy nadzieje ze sie to szybko skonczy.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem