Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2006, 17:52   #28
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majkaa
Wiesz co po pierwsze nie lamentuje tylko dziwie sie a to jest roznica po drugie kazdy ma prawo do swojego zdania i oczywiscie kazdy moze to komentowac jak mu sie podoba. Kolejna rzecz to mhmm mam swoje zycie prywatne wiec jezeli chodzi o mnie to wogole bym cie niechciala poznac, a jezeli chodzi o tibie i sytuacje na arcani to mam to szczerze mowiac w du..
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia
Dziesiatki postow o tym samym dla mnie to lament, ale oczywiscie ty widzisz to inaczej. Moze nie szukasz wspolczucia ale tak to wyglada, spamujesz fora i wkrecasz sie w sytuacje na Arcanii ktora ponoc gowno cie obchodzi. Jedziesz po ludziach ze sa pojeb... tylko dlatego ze masz od nich hunta, dla mnie nie roznisz sie niczym od pl noobow z ab ktorzy spamuja "kur.wa" i blagaja o itemy. Doradzam ci zajecie sie bardziej zyciem prywatnym, bo w tej grze ewidentnie ci nie wychodzi a po co psuc sobie nerwy nie?
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem