Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Rafał
A może któryś z modków wypowiedział by się o tym jak wygląda jego "czarna robota" ? :rolleyes: .
|
Mniej wiecej tak:
Wstaje rano, odpalam tibie, wchodze na forum w czasie jak mana sobie powolutku rosnie.
Pierwsze co to wyskakuje mi pup-up z prywatnymi wiadomosciami (zwykle miedzy 5 a 15), przegladam na szybko, kasuje te powtarzajace sie (PW naprawde dochodza za kazdym razem jak je wyslecie, wysylanie 3 po kolei nie robi sensu).
Wszystkie PW wygladaja w stylu:
Czemu skasowales temat xxx
Czemu dostalem upomnienie
Mam juz upomnienie dosc dlugo (3 dni) mysle ze mozna mi je zdjac.
Mozesz podac swoj numer gg/email?
Bubble mnie zabil mozesz go zbanowac?
Zamykam okno PW i przechodze do ulubionego dzialu (Handel), szybko przegladam czy nie ma nic ciekawego, kasuje tematy z ofertami handlu postaci, rozdaje z tej okazji ze 2-3 bany.
Sprawdzam forum moderatorow, po przebiciu sie przez 300 postow w stylu lol, ten zle o mnie powiedzial - bana mu, a nowe forum bedzie rozowe i beda lalki barbie zamiast przyciskow, jutro piwo stawia Dobo, itp. zaczynam przegladac forum od gory, wyskakuje nastepne okienko z PW... standard:
Czemu skasowales moj temat.
Ja nie chcialem handlowac postacia tylko wymienic knighta na druida
Pokaz mi gdzie w regulaminie pisze ze nie moge pisac 20 postow pod soba.
Ty (cenzura) (cenzura) jestes (cenzura)
Bla bla bla.
Przechodzac przez dalsze tematy w potworach, przedmiotach i magi kasuje kilkanascie tematow z cyklu:
Cze jestem Maciek mam 12 lat i 15 lvl czy dam rade zabic potwora xxx
Trenuje od 5 minut i nadal mi skille nie skoczyly
Help Pk, pomagam kolesiowi zabic potworki a on mnie bije.
Profilaktycznie omijam dzial zdjecia i tylko zerkam na dzialy dla poczatkujacych trzymajac sie z dala od panelu moderatora (ostatnio jak zaczelem tam czyscic to najnowszy post co zostal byl napisany 2 tygodnie wczesniej).
Pozniej wchodze na forum dla moderatorow, nabijam sobie dzienny limit 100 postow i spac.